Területileg főként Budapesten és környékén dolgozunk, de az ország bármely pontján és olykor külföldön is alkotunk.

E-mailben kapott igényleírás, méretek, képek és rajzok alapján többnyire tudunk egy hozzávetőleges árat adni. Ha ez az ár megfelelőnek bizonyul, akkor következik a felmérés.

A helyszíni felmérést Budapesten és vonzáskörzetében díjmentesen végezzük, az asztalos munkát a részletes árajánlat elfogadása és anyagelőleg kiegyenlítése után kezdjük meg, amelynek elvégzése az előre rögzített határidőre történik.

1. HOZZÁVETŐLEGES ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSE:

E-mailben kapott igényleírás, méretek, képek és rajzok alapján többnyire tudunk egy hozzávetőleges árat adni. Amennyiben ez a hozzávetőleges ár megfelelőnek tűnik, akkor a következő lépés a felmérés.

2. FELMÉRÉS:

Előre egyeztetett időpontban a bútor vagy bútorok helyének területén történik a felmérés. Az első felmérés alkalmával megbeszéljük a részleteket, amelyek alapján pontos, részletes árajánlatot tudunk készíteni, valamint ha van rá lehetőség, akkor a bútor pontos méretei is meghatározásra kerülnek. Épülő helyiségek, vakolatlan, festetlen felületek esetében később – a berendezések elkészítésének megkezdése előtt – újra fel kell mérnünk a pontos méretek felvételéhez.

3. PONTOS ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSE:

Pontos árajánlatot készítünk a felmérésen megbeszéltek és mértek szerint, amely ajánlat részletesen tartalmazza az anyagokat, munkadíjakat, az esetleges szállítást és helyszíni szerelést. Az árajánlat elfogadása után a munka nagyságától és értékétől függően szerződést írunk.

4. SZERZŐDÉS ÍRÁSA:

A szerződésben rögzítjük az asztalos munka részleteit, a munkafázisokat, határidő(ke)t, ára(ka)t, fizetési ütemeket és feltételeket, valamint a teljesítésre vonatkozó megegyezéseket.

5. ELŐLEG FIZETÉSE:

A munkáról való megegyezést – adott esetben a szerződés aláírását – követően előleg számla alapján történik az előleg kifizetése a számunkra, amely összeg a szükséges anyagok megvételére szolgál.

6. SZÍNEK, ANYAGOK, SZERELVÉNYEK, FOGANTYÚK ÉS EGYÉB ALKATRÉSZEK KIVÁLASZTÁSA:

Az elkészítendő bútorok, berendezések anyagát, színét, felületét szín és anyagmintákból választjuk ki latolgatva a lehetőségeket funkcionalitás és esztétika szerint.

A szerelvényeket – fogantyúkat, fióksíneket, kivetőpántokat, felnyíló vasalatokat, kamravasalatokat és a többit – katalógusokból választjuk ki.

7. ESETLEGES ÚJABB FELMÉRÉS:

Épülő helyiségek esetében a vakolás, padló- és falburkolás után újra felmérjük a területet a pontos méretvétel miatt.

8. BÚTOROK ELKÉSZÍTÉSE:

A megrendelt bútorokat első osztályú anyagokból, szakmai hozzáértéssel, több mint 20 éves tapasztalatunkkal és gondos odafigyelésünkkel készítjük el.

9. BÚTOROK KISZÁLLÍTÁSA ÉS SZERELÉSE:

A kiszállítás és helyszíni szerelés díját külön pontokba szedve tartalmazza az árajánlat. Amennyiben engedélyköteles területre kell szállítanunk a megrendelt és legyártott termékeket, a behajtási engedélyről a megrendelőnek kell gondoskodnia. A bútorok összeszerelése meghatározott lépésenként történik. A szerelés végeztével rendet teszünk magunk után, tisztán hagyjuk el a munkaterületet.

10.A MUNKA LEZÁRÁSA:

A munka lezárása a bútorok elkészültével történik, amikor ügyfelünk új bútorát végigsimítva elégedetten mosolyog.

Szerződéses munkák esetén a teljesítési igazolás aláírása elengedhetetlen a befejezéshez. A mi jutalmunk pedig, hogy a számla – vagy az előleggel csökkentett végszámla – kiállításával kiegyenlítésre kerül asztalos munkánk díja. Kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk! Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolatok pontban.